ПОМАГА ЗА БОЛКИ
КОСКИ, ЗГЛОБОВИ И МУСКУЛИ.
ПОМАГА ПРИ РЕВМАТИЗАМ
Нарачајте Artrofix сега
и добијте 50% попуст
Нарачајте Artrofix сега
и добијте 50% попуст
ЦЕНА: 1790 MKD
наместо
Стара цена: 3580 MKD

Побрзај, до крајот на промоцијата:

АНАЛГЕТИК
ја ублажува болката
сензации и оток
АНТИСЕПТИК
има бактерицидно
дејство
ОБНОВУВА
моторните функции
на мускулните влакна
ГИ ОТСТРАНУВА
воспаленијата и блокадите
процесот на уништување
Зошто болат зглобовите?

Метаболичко заболување

распаѓањето на сол доведува до
дегенеративни процеси

Прекумерна тежина

прекумерно оптоварување на телото
предизвикано од дебелина

Трауматско
оштетување

невешт движења,
капки, директни удари

Генетски

предиспозиција
неисправности на зглобовите и нивно
брзо абење

Преголеми оптоварувања

тешка физичка работа
и спортови на сила

Возрасни промени

возраста и разни
хормонални пореметувања

Хронични заболувања

акутни инфективни и
процеси кои се случуваат
во телото

Автоимуни процеси

несоодветен имунолошки одговор
дејството на антителата

Топ- 6
најчести
болести
на зглобовите

КОКСАРТРОЗА НА ЗГЛОБОТ НА КОЛКОТ
(Пертесова болест)

Се јавува кај постарите лица: коксартрозата
предизвикува фрактури колкот,
спортистите страдаат од бурзитис.

КОЛЕНО ЗГЛОБ (артритис, бурзитис, тендинитис)

Хроничните дегенеративни процеси
предизвикуваат уништување на зглобовите и може да доведе
до попреченост.

ЗГЛОБЕН ЗГЛОБ (артритис, артроза)

Погодени од сублуксација или
или прогресивен артритис:
Загрозени се и жените кои одат на високи потпетици.

РАМЕНИОТ ЗГЛОБ (периартритис и артритис)

Се јавуваат проблеми кај љубителите
на спортови за сила и на луѓе кои се занимаваат со
тешка физичка работа.

ЛАКТОТ (бурзитис, епикондилитис)

Престанува да функционира нормално кога
со дисекција остеохондроза, деформирачки
остеоартритис и воспаление на мускулите.

РАЦЕТЕ И ПРСТИТЕ (полиостеоартритис)

Проблематична област за оние чија работа е за
употреба фини моторни вештини. Најчесто, болеста ги зафаќа двата екстремитети.

Топ- 6
најчести
болести
на зглобовите

КОКСАРТРОЗА НА ЗГЛОБОТ НА КОЛКОТ
(Пертесова болест)

Се јавува кај постарите лица: коксартрозата
предизвикува фрактури колкот,
спортистите страдаат од бурзитис.

КОЛЕНО ЗГЛОБ (артритис, бурзитис, тендинитис)

Хроничните дегенеративни процеси
предизвикуваат уништување на зглобовите и може да доведе
до попреченост.

ЗГЛОБЕН ЗГЛОБ (артритис, артроза)

Погодени од сублуксација или
или прогресивен артритис:
Загрозени се и жените кои одат на високи потпетици.

РАМЕНИОТ ЗГЛОБ (периартритис и артритис)

Се јавуваат проблеми кај љубителите
на спортови за сила и на луѓе кои се занимаваат со
тешка физичка работа.

ЛАКТОТ (бурзитис, епикондилитис)

Престанува да функционира нормално кога
со дисекција остеохондроза, деформирачки
остеоартритис и воспаление на мускулите.

РАЦЕТЕ И ПРСТИТЕ (полиостеоартритис)

Проблематична област за оние чија работа е за
употреба фини моторни вештини. Најчесто, болеста ги зафаќа двата екстремитети.

Artrofix:
за болки во зглобовите - № 1!
ШТО ДА НАПРАВИТЕ АКО ЗГЛОБОВИТЕ МНОГУ ВЕ БОЛАТ

Според различни медицински податоци, болките во зглобовите погодуваат околу 10% од светската популација, aа само 3% се трудат навремено да се справат со овој проблем. Болестите на зглобовите се многу подмолни, бидејќи во напредната фаза доведуваат до губење на способноста за движење и сексуалниот живот.

Не ја одложувајте грижата за вашето здравје за утре! Формула за гел Artrofix, се смета дека е најдобрите во областа на ревитализација на проблематичните области.

Artrofix се произведува во Македонија, земајќи ги предвид индивидуалните причини за дистрофично оштетување зглобовите, и затоа е во состојба ефикасно и навремено да ве ослободи од разни болести мускулно-скелетниот систем.

Природните извори на гликозаминогликани, кои се дел од гелот Artrofix, имаат максимална активност и биорасположивост, имаат непосреден ефект врз внатрешните ткива на зглобот. Брзо се отстрануваат симптоми на воспаление (болка, оток, нарушена подвижност), спречуваат деструктивни процеси кај ткивото на рскавицата и ги обновува оштетените мускулни влакна и крвните садови.

Антивоспалителен комплекс Artrofix има две терапевтски дејства одеднаш:

ФАЗНО ДЕЈСТВО НА ARTROFIX

ГИ ОБИШУВА симптомите на болка и го намалува отокот

ГИ НОРМАЛИЗИРА метаболичките процеси во зглобната капсула

ГО СПРЕЧУВА разредувањето на 'рскавицата и растот на коскениот' рбет

ГИ ВРАТУВА амортизирачките својства на 'рскавицата

ГО ЗГОЛЕМУВА васкуларниот тонус и хидратацијата на кожата

ЈА ПОДОБРУВА моторните функции на оштетените зглобови

Побрзајте, има уште:

Artrofix
1790 MKD
наместо:
3580 MKD
5 главни предности
1

КОМПЛЕКСНА АКЦИЈА

делува како аналгетик и антисептик

2

ИНСТАНТ АПСОРПЦИЈА

ефектот е забележлив 10 минути по апликацијата

3

РАЗНОВИДНОСТ

се справува со разни болести на зглобовите

4

ПРЕВЕНЦИЈА

го спречува развојот на болести на зглобовите

5

НЕГА ЗА УБАВИНА

го елиминира опуштеноста и го зголемува тургорот на кожата

Природен состав
Начин на примена
НАНЕСЕТЕ
ГЕЛ
врвовите на прстите
на проблематичните области
ВТРИЈТЕ ЈА ДОБРО
ВО КОЖАТА
со лесна масажа
АПЛИЦИРАЈТЕ
2 ПАТИ НА ДЕН
елиминирајте ја болката
и отокот ноќе
Предности на гелот Artrofix во споредба со други слични производи:

Лесно се нанесува, не бара силни масажи.

Резултати по првата употреба!

Има двојно дејство, работите се чувствуваат како ладење, а потоа се загреваат, што го забрзува процесот на одложување воспаление.

Има 8 активни состојки со внимателно избрана комбинација на билни состојки.

Активно придонесува за хидратација на кожата - не и штети, туку дополнително ја храни, збогатува и хидрира.

ISO стандард во производството каде што се користеа само висококвалитетни суровини во согласност со GMP Стандард (добра производна практика) и HACCAP стандард (Критична контрола на анализа на опасноста Точка).

Произведено и развиено во Македонија.

ПОМАГА ЗА БОЛКИ НА
КОСКИТЕ, ЗГЛОБОВИТЕ И МУСКУЛИТЕ.
ПОМАГА ПРИ РЕВМАТИЗАМ
добијте 50% попуст
добијте 50% попуст
ЦЕНА: 1790 MKD
наместо
Стара цена: 3580 MKD

Побрзај, до крајот на промоцијата:


bs mk